Hoe KasBoek werkt

 

Je haalt regelmatig je bij- en afschrijvingen op uit internetbankieren en voegt ze samen in één systeem. Je ziet totalen van al jouw rekeningen bij elkaar in plaats van los bij de verschillende banken. Jouw gegevens zijn ook duidelijk gegroepeerd in tabellen en grafieken. Je ziet op allerlei manieren hoeveel er binnenkomt en weer uit gaat, en dat is nog maar een gedeelte van de mogelijkheden!

 

Wil je ook weten waar je je geld aan uitgeeft?

Wil je ook weten waar je je geld aan uitgeeft?

 

KasBoek rubriceert automatisch je inkomsten en uitgaven, zodat je ziet waar het geld naar toe gaat. Energie, auto, verzekeringen, boodschappen of andere zaken. Je zoekt snel transacties op of maakt een selectie uit al je gegevens. Je stelt een overzicht samen en bekijkt de grafieken. Per jaar, maand, categorie, per rekening, relatie en meer. Hierdoor weet je precies hoe je er voor staat en wat je moet doen.

Waarop kun je makkelijk geld besparen?

Waarop kun je makkelijk geld besparen?

 

Met hernieuwde inzichten zie je wat je goed doet, maar ook hoe het beter kan. Waarop je moet besparen, maar ook hoeveel je zou moeten sparen voor die extra vakantie of nieuwe koelkast. Omdat je jezelf meet met vergelijkbare huishoudens, krijgen jouw eigen uitgaven opeens meer waarde. Je leert beter omgaan met je financiën en zo weet je precies hoe je ervoor staat. Geen verrassingen meer.

 

Probeer nu
Je bankransacties zijn goed beveiligd

Je bankransacties zijn goed beveiligd


In KasBoek bewaar je jouw banktransacties, maar je voert geen betalingen uit en daarom is het niet mogelijk dat anderen van jouw gegevens misbruik maken. Al je informatie is toch sterk beveiligd, omdat het om persoonlijke informatie gaat.

 

Er worden geen advertenties getoond en jouw gegevens worden niet verkocht.
Jij blijft altijd de enige met toegang tot jouw banktransacties.

Veiligheid

Ontwikkeld in samenwerking met de grootste banken

Ontwikkeld in samenwerking met de grootste banken

 

Het scheelt veel tijd als je jouw inkomsten en uitgaven niet zelf hoeft in te voeren. Met KasBoek haal je ze op uit internetbankieren van alle Nederlandse en Belgische banken. Uiteraard haal je deze op via een beveiligde https verbinding.

 

Begin nu

Ontwikkeld en uitgegeven door Invers

Ontwikkeld en uitgegeven door Invers

 

KasBoek wordt ontwikkeld en uitgegeven door Invers. Wij hebben een belangrijke missie: Particulieren helpen met het verkrijgen van persoonlijk financieel inzicht. Wij doen dit door innovatieve en kwalitatief hoogstaande software te ontwikkelen. Invers is al meer dan 23 jaar één van de belangrijkste spelers op het gebied van financiële software voor particulieren. Inmiddels maken meer dan 500.000 klanten gebruik van onze software.

Jouw online kasboek

Start nu
 

Binnen 10 minuten heb je een helder inzicht

in jouw persoonlijke inkomsten en uitgaven

 

Thuiswinkel Waarborg Ecommerce Europe Trustmark Digicert EV SLL Secure